Szukam świetnego tłumacza technicznego z angielskiego i na angielski, pomożecie?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Szukam świetnego tłumacza technicznego z angielskiego i na a
Potrzebne mi są naprawdę wysokiej jakości usługi, więc w grę wchodzi tylko najlepszy tłumacz techniczny angielski. Możecie mi kogoś polecić? Interesują mnie tylko oferty, które sprawdziliście, bo nie mogę pozwolić sobie na byle jakość.
-
mały11
Mało masz w necie? Posprawdzaj sobie opinie i już
-
dogowianka
Wolę konkretne opinie na forum niż jakieś wpisy, które mogą być sponsorowane albo w inny sposób nieuczciwe, nie zawsze wiem czy mam w nie wierzyć
-
mały11
No to ja nie pomogę, korzystałam z usług zwykłego tłumacza, tzn. przysięgłego, bo tłumaczyłam dokumenty dotyczące pracy za granicą, ale z technicznego nie miałam okazji, to już wyższa szkoła
-
dogowianka
Wiem, dlatego właśnie szukam kogoś kto naprawdę świetnie zna się na swoim fachu
-
mały11
Ja mogę polecić : Tłumaczenia Langea. Wpisz sobie w wyszukiwarkę i poczytaj sobie ich stronę, korzystałam wielokrotnie (ale z usług zwykłego tłumacza, choć myślę, że to nie ma znaczenia). Oni tam robią wszelkie tłumaczenia, komercyjne, przysięgłe i specjalizują się właśnie w technicznych. Ja byłam bardzo zadowolona, szybko działają i ceny też są ok, można też zrobić wycenę już na wstępie żeby wiedzieć ile się zapłaci
-
LadyInRed
Cena jest dla mnie znacznie mniej ważna, właściwie nieważna, zależy mi tylko na doskonałej jakości tłumaczeniu i czas też ma duże znaczenie, chciałbym żeby usługa została szybko wykonana i za to mogę nawet dopłacić
-
mały11
No to masz najlepszą firmę, lepszej nie znajdziesz :) Tłumacze, których firma zatrudnia, świetnie znają się na swojej robocie bo nie tylko super znają język ale też są specami w tych dziedzinach, z których teksty tłumaczą. Poza tym oferują ekspresowe tłumaczenia, droższe, ale błyskawiczne, wszystko jest opisane na ich stronie, wystarczy zajrzeć i poczytać zakładkę o firmie
-
LadyInRed
Tego właśnie szukałem, dzięki :) Przejrzę stronę, zapoznam się z warunkami i z tego co widzę chyba faktycznie
-
mały11
Cieszę się, że mogłam pomóc :) Pozdrawiam
-
LadyInRed
• Strona 1 z 2 • 1, 2