Kto robi ładne zdjęcia ślubne?
• Strona 1 z 1
Kto robi ładne zdjęcia ślubne?
Jestem w trakcie poszukiwań fotografa. Chodzi o standardowy zestaw fotek ze ślubu, wesela plus jakiś plenerowy set ze świadkami. Zależy mi na kimś ogarniętym, ofert jest sporo ale ciężko się zdecydować. Jeśli macie jakieś sugestie to będę zobowiązany.
-
PiesOgrodnika
Zerknij może na stronkę fdawid.pl/, to jest w tej chwili jeden z bardziej cenionych fachowców od takich zdjęć nie tylko w Krakowie ale ogólnie w Małopolsce. Ma bogaty dorobek i z tego co widzę potrafi artystycznie podejść do pracy.
-
PazernyStefan
Super że przykładasz się do szukania kogoś kto zrobi Wam sesję i całą resztę. Ja z moim obecnym małżonkiem przesadziliśmy z tempem bo chcieliśmy mieć wszystko na już i z naszego fotografa zadowoleni nie byliśmy. No trudno.
-
Blanka
Zawsze trzeba uważniej poszukać, żeby nie trafić na kogoś kiepskiego. Ten Filip Dawid którego kolega wcześniej sugerował to o ile wiem wyższa półka fotografów. Jak komuś zależy na pięknych zdjęciach to myślę że to dobra opcja wziąć kogoś takiego.
-
LojalnaJola
Dla takich usług jak fotografia ślubna cennik zwykle wygląda w miarę podobnie bez względu na to kogo się weźmie ale jakość fot potrafi być zróżnicowana. Myślę że trzeba zwracać uwagę na portfolio plus opinie dotychczasowych klientów.
-
GrubyOrangutan
Wydaje mi się że warto angażować fotografa z doświadczeniem. Ktoś kto bawi się w fotki od niedawna raczej ładnej sesji nie zrobi.
-
LadyInRed
• Strona 1 z 1